Intenzivne boje za oči

narančasto sjenilo

Iako je smokey eyes privlačan pogotovo kada želite naglasiti dramatičnost i svom igledu dodati look zavodnice i žene koja je sigurna u ono što radi, s vremena na vrijeme možete pokušati i s drugim načinima šminkanja. Intenzivne boje za oči mogu se primijeniti na nekoliko načina.

S intenzivnim bojama ne možete pogriješiti ako želite naglasiti ljepotu svog lica i pokazati da i druge boje imaju prednost osim uobičajenih blagih zemljanih tonova. Ovako možete pokazati kako se ponekad želite izdvojiti iz mnoštva i pokazati da se znate nositi s najnovijim trendovima.

Slijedi nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći kako da se našminkate i da to izgleda jednostavno savršeno. Svako šminkanje započinje nanošenjem podloge zahvaljujući kojoj će se i ostatak šminke dulje zadržati na vašem licu. Podloga je važna kako bi sakrili sve nedostatke i istaknuli prednosti.

U nastavku pogledajte kako nanijeti narančasto sjenilo na oči.

Ukoliko imate problema s rjeđim obrvama i želite postići prirodni izgled kako bi obrve istaknule ljepotu vaših očiju, pokušajte s puderom za dvije nijanse tamniji od vaše boje lica. Prijeđite puderom preko obrva i vizualno popunite svoje obrve kako bi izgledale baš onako kako ste to zamišljali.

Oči možete uljepšati tako što ćete povući crni tuš preko kapka. Nakon što se tuš osušio iskoristite neku drugu boju eyelinera u narančastoj ili žutoj boji i prijeđite još jednom preko kapka. Potrebno je samo pripaziti da se prvotna crna linija koju ste povukli dobro osušila kako bi bili sigurni da se neće razmazati dok stavljate drugi sloj.

Nakon što ste lijepo istaknuli oči i stavili ih u prvi plan možete se posvetiti svojim usnama. Unatoč tome što ste oči naglasili u nekoliko različitih boja, dopušteno je i usne uljepšati isto tako intenzivnim bojama.

Poigrajte se s bojama i tako iskombinirajte narančastu boju na očima sa svjetlo crvenim ružem. Više je ovdje poželjno i zato se ne treba ustručavati upustiti u igru s mnoštvom boja, od kojih ćete samo još više zabljesnuti.

Autor: S.Š., Foto: Victoria Andreas/Shutterstock