Frizure za proljeće 2015.

moderna frizura

Kako dolazi proljetni make up svake godine te različite odjevne kombinacije poput haljina ili cipela, tako donosimo i proljetne frizure koje će biti hit ove godine. Ovoga puta veliku pozornost pridonosimo kovrčama koje se mogu nositi na zaista puno načina i koje djeluju tako glamurozno i ženstveno.

Za razliku od ljetnih frizura koje su se najčešće bazirale na kovrčama, sada su definitivno postale hit već u proljeću. No ne sumnjamo da je tako jer su kovrče itekako neodoljive, a obožavaju ih svi uzrasti.

Ovogodišnji trend na prvome mjestu su raspušteni i ležerni valovi koji lagano padaju. Njih ćete najlakše oblikovati napravite li veliku pletenicu i ostavite li je preko noći. Ujutro raspustite kosu i imati ćete prekrasnu proljetnu frizuru koju nije niti potrebno češljati kako se valovi ne bi previše opustili.

Pogledajte kako možete brzo i jednostavno napraviti čak tri frizure u svega pet minuta:

Također, ovakav stil možete nositi i ako ga napravite uz pomoć češlja. Okrugli češalj je po tom pitanju najbolji jer on radi savršene lokne.

Ovakav tip frizure je odličan ako imate pramenove bilo da su duži ili kraći. Lijepo će se istaknuti na svakoj kosi.

Takva frizura je pogodna za duge proljetne šetnje po gradu ili za nezaboravne proljetne izlaske.

Da bi vaše kovrče izdržale vrijeme provedeno izvan kuće, nanesite malo sjaja kako bi bile što mekše i sjajnije.

Razdjeljak možete nositi na stranu ili sasvim po sredini tjemena baš poput poznatih manekenki.

Osim opuštenih kovrča, svoje mjesto su našle sasvim ravne frizure koje su namijenjene za svježe opranu kosu. Uz lagani proljetni vjetar vaša će kosa biti glavni detalj koji će mamiti poglede.

Ravnu kosu možete nositi raspuštenu, na stranu ili proporcionalno raspoređenu po sredini glave.

I na zadnjem mjestu uz in frizure našle su se i pletenice. Odaberite što opuštenije pletenice koje će vam davati jedan ženstveni i bezbrižan look. Možete ih nositi na razne načine, no bitno je da ne budu ukočene, odnosno jako pričvršćene kako biste izgledali što ležernije.

Autor: A.B., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock