Hit frizure ove sezone

hit frizure

Buntovnica ste. Stroge fen frizure sa puno laka nisu vam baš po volji. Onda imate razloga za veselje ove sezone. Strogo nije u modi. Poželjne su opuštene frizure koje asociraju na razigranost, prirodnu ljepotu, vitalnost i slobodu. Posebice ako ste zaposlena djevojka, obradovat će vas činjenica da su kopče i marame, kojima možete prikriti kosu koja možda zbog nedostatka vremena ne izgleda kako biste željeli, opet pravi hit.

Možete dati mašti na volju i zaigrano izmjenjivati zanimljive, a vrlo jednostavne frizure. Imperativ je svakako sjajna i zdrava, kosa koja izgleda prirodno i vitalno. U stilovima koje ćemo navesti svaka od nas može pronaći nešto zanimljivo i baš po svojoj mjeri bez obzira na duljinu kose.

Iako volimo modne piste, one su zapravo pretjerivanje, predramtizacija stvarnoga svijeta na jednoj ravnoj sjajnoj podlozi. Neke frizure su prespektakularne i oduzimaju previše vremena da bismo ih mogli uklopiti u svoj raspored. Zato vam predstavljamo trendove sa kojima ćete biti u korak sastilom u samo nekoliko minuta.

Ako ste hrabra žena koja nosi kratku kosu, ovoga proljeća mogli biste je obojiti u platinasto plavo i ošišati na zaigrane čuperke stanjenih vrhova, koje možete nositi lijepo zaglađene ili raspuhane i razbarušene, ovisno o prilici. Ako ste plavuša sa svijetlim očima i visokim jagodicama, ova frizura trebala bi vam pristajati kao salivena.

Ah, dugokose djevojke. Vi ove godine imate švedski stol stilova, među kojima možete odabrati svog favorita. za one konzervativnije među vama imamo frizure u stilu 60-ih. Sa šiškama na stranu i bogatim volumenom na tjemenu. Također sve varijante polurepa i zanimljivih kopči sjajno prolaze. Polurep i njegove inačice odličan su način da budete zavodljive i istodobno maknete kosu od lica dok se bavite mnogobrojnim obvezama.

Punđe. Ne želimo više stroge zalizane puneđe, nego nemarne labavo omotane, zanimljivim kopčicama pričvrščene čuperke, koji plešu oko lica i potiljka. Ovakva brzopotezna frizura uklopiti će se u svačiji stil života i najbolje pristaje mladim djevojkama koje su uvijek u pokretu. Savjet je dobro počešljajte kosu prije, kako bi bila sjajna i glatka i omotajte labavu punđu koja je meka i podatna ali ujedno čvrsto na mjestu. Nemojte stavljati puno laka, kako bi pramenovi koji nehajno ispadnu mogli slobodno lepršati.

Marame su doživjele veliki povratak. Malo šminke na svježem licu, šarena marama u kosi i svijet je vaš. Niski rep, koji je također jedan od frizura koje ćemo gledati ove godine, baš kao i punđa voli ukrase poput marama i vrpci. Stoga ostanite nam opuštene, sretne i zadovoljne i bez ispucalih vrhova.

Autor: L.K., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock