Haljina za tenis

djevojka na tenisu
Djevojka na tenisu, Foto: Bairachnyi Dmitry/Shutterstock

Tenis ili bijeli sport oduvijek je bio rezerviran samo za najupornije i one koji su si to mogli priuštiti. Oduvijek je poput svih ostalih sportova tražio puno odricanja i ulaganja i to još od malih nogu, jer svi tenisači i tenisačice koji se nalaze u samom vrhu, ovim se sportom bave od najranije faze života.

Osim reketa, loptica, štitnika tu je i nezaobilazna odjeća. Dok je kod tenisača sve više manje jednostavno, hlače, majica i čarape, kod tenisačica je ipak malo drugačija priča. Dokazale su to brojne vrhunske sportašice poput Marie Sharapove, Venus Williams i ostale.

Upravo su ove dvije tenisačice pokazale da odjeća za tenis više nije samo dio sportske opreme nego ujedno i pokazatelj koliko moderni možete biti. Po uzoru na poznate sportašice u dućanima danas postoje razni modeli.

Haljine dolaze u raznim dužinama, od kraćih s pripadajućim hlačicama do onih malo dužih koje su više prilagođene rekreativnom obliku tenisa nego natjecateljskom. Najljepše od svega što haljine više nisu samo u bijeloj boji nego se mogu pronaći modeli u kombinacijama koje nikada prije niste mogli zamisliti.

Ovisno što više volite u ponudi su haljine s naramenicama oko vrata, haljine s kratkim rukavima te haljine bez rukava. Za koji se god model odlučili dobro je znati kako ćete cijelo vrijeme biti moderni i ujedno trendi te spremni za nove sportske uspjehe.

Sve poznate sportašice imaju svoje sponzore koji posebno za njih šivaju haljine, a ako se baš vama svidi ta ista haljina, ona će se u dućanu naći nakon nekog vremena po razumnoj cijeni.

Venus Williams je dokazala da se iz najobičnijeg sportskog odjevnog komada može razviti cijela jedna modna linija koja je ostvarila i više nego zapažen uspjeh. Maria Sharapova je poput Ane Kurnjikove pokazala da je moda itekako prisutna na teniskim terenima.

Autor: S.Š. Foto: Bairachnyi Dmitry/Shutterstock