Haljina s cvjetnim uzorkom

haljina sa cvjetnim uzorkom
Haljina sa cvjetnim uzorkom, Foto: Hamara/Shutterstock

Volimo cvijeće, volimo ga dobiti, volimo ga darivati, volimo posebne trenutke u životu obilježiti ovim darom prirode.  Jedna vaza poljskog cvijeća u boravku mijenja dinamiku prostorije, jedan cvijet u kosi uveseljava vam dan, jedna ruža od vašeg muškarca stavlja vam osmijeh na lice.

Latice, tučci i pupoljci nam uveseljavaju život svakodnevno pa zašto ih ne bismo prebacile i na svoju odjeću. Ova modna godina u potpunosti je obilježena cvijećem i povratkom u krilo majke prirode.

Odaberite onaj uzorak koji će najviše odgovarati vašem stilu bilo da se radi o velikom cvijetnom printu, sitnim livadnim cvjetićima ili samo pokojim velikim cvijetom.

Tako je privlačno vidjeti cvjetni uzorak na ženi. Tunike , majice, hlače, suknje sve one trče ususret ljetu sa ovim sjanim printevima. Odličan izbor je odabrati one u pastelnim bojama i kombinirati ih sa jednobojnim odjevnim komadima ili traperom. Modni dodaci neka ostanu neutralni.

No što je sa odjevnim predmetom koji laska ženskoj figuri više no ikoji drugi? Haljine su savršeno slikarsko platno za cvijetne livade. Odaberite lagane prirodne tkanine kojima ćete se boriti protiv nesnosnih vrućina i postanite šumska vila uz motive cvijeća i bilja.

Sve nepopravljive romantičarke ovoga svijeta napokon su došle na svoje i mogu odahnuti, modni gurui se ovoga ljeta kunu u cvijetni print.

Haljina posipana velikim i malim cvijećem može biti vaša najbolja modna suputnica znate li je pravilno iskombinirati. Ona je odličan odjevni komad jer ste u trenutku potpuno odjevene i spremne za polazak.

Prevruće je da se gnjavimo kombiniranjima i kompliciranim stylingom. Uskočite u ove lepršave cvjetne haljinice i iskombinirajte ih sa ravnim sandalama neutralne boje ili pak onima na punu petu.

Cvijetna haljina može s vama i na plažu. U ovome slučaju možete odabrati i nešto dužu prozirnu tuniku koju ćete odjenuti preko jednobojnog kupaćeg kostima. Natikače na noge, šešir na glavu  i ručnik preko ramena i avantura može započeti. Želimo vam ugodno i cvijećem ispunjeno vruće ljeto.

Autor: L.K. Foto: Hamara/Shutterstock