Gumene sandale

gumene-sandale

Ljetni dani vrijeme su visokih temperatura te velikih vrućina. Svaka se žena na svoj način bori s njima, a većina mijenja garderobu kako bi se što uspješnije zaštitila od sparina koje ljeti toliko smetaju. Pravilna, lagana i prozračna odjeća te obuća podrazumijevaju se kad su visoke ljetne temperature.

Zasigurno niste mislili da bismo vam ove sezone mogli predložiti kupnju gumenih sandala. Ovog su ljeta in i poželjni su dio svake odjevne kombinacije. Možete ih nositi na plažu, šetnju gradom ili sportsku rekreaciju. Nisu sve sandale elegantne ni za modnu pistu, ali su i više nego udobne što čini njihovu najvažniju dobru stranu.

U prošlosti su gumene sandale služile isključivo zaštiti od sunca, no danas to više nije tako. Danas su modni dodatak i odjevni predmet poželjan na svakom koraku. Zanimljivo je koliko poznatih svjetskih ikona nosi ovaj look i nimalo se ne srami toga. Stoga, ukoliko sljedeći put u izlogu neke prodavaonice vidite gumene sandale koje vam se sviđaju, nemojte se ustručavati kupiti ih.

Njihov oblik pomalo podsjeća na sandale rimljanke, također glavni in ove sezone. Gumene sandale dolaze u različitim modelima, oblicima i bojama, od kojih se najviše nose pastelne boje i klasična crna. Mnoge svjetske modne piste sve više koriste gumene sandale kako bi izazvale reakcije i inovacije. Modni dizajneri žele šokirati javnost i kupce, pokušavajući im nametnuti novi look i styling.

U početku su se mnogi protivili nošenju gumenih sandala na ulicama, proslavama i svečanim događanjima, no danas je to sve manje tako. Ljudi sve više prihvaćaju ovaj začuđujući modni trend i tako mijenjaju ukuse. Sandale možete kombinirati sa ljetnim haljinicama i odlične su za šetnje plažom. Jednak učinak imaju sa dužim suknjama koje im odlično pristaju, naročito klasičnim, crnim sandalama. Daju im dašak elegancije, a opet su udobne i jednostavne.

Gumene sandale uočljive su i mogu ih nositi samo oni najhrabriji. Ukoliko ste jedni od onih koji vole klasiku i ne vole ekperimentirati, ovaj model nije za vas.

Autor: D.Š. Foto: motorolka/Shutterstock