Greške muškaraca u seksu

krivi seks

Svaka osoba je različita od druge, u mnogočemu, pa i ne čudi da se svi razlikuju u krevetu i da svima odgovara nešto drugo. Zato bi trebali razgovarati sa svojim partnerom o onome što vama odgovara i što bi željeli, kao i o tome što njemu odgovara i što bi on želio. Koliko god muškarac bio iskusan u krevetu, ukoliko ste mu nova partnerica i niste mu rekli što vama odgovara, sigurno će u nečemu griješiti, jer je svaka žena različita. U nastavku vam donosimo najčešće pogreške koje muškarci čine u krevetu.

Muškarci uglavnom ne vole predigru, a to je zato što to njima nije potrebno. No da bi žena ušla u igru, i uspjela doživjeti orgazam, potrebna joj je predigra. Bez predigre ženi seks neće biti dobar.

Isto tako muškarci tijekom seksa vole čuti ženske uzdahe, koji im govore da žena uživa, no kada se radi o muškarcima nastaje muk. Muškarci najčešće šute za vrijeme seksa, što zapravo niti jednoj ženi ne odgovara, posebice ne onoj koja ispušta zvukove tijekom seksa.

Ako mislite da vas muškarac ne sluša niti izvan kreveta, a kamoli u krevetu, trebali bi s njim pod hitno razgovarati, jer ćete jedino kroz razgovor muškarcu moći reći što bi željeli, a što vam zapravo nikako ne odgovara. Komunikacija je ključna za uspjeh, pa ju nemojte izbjegavati.

Mnogim ženama smeta manjak higijene kod muškaraca, ili prevelika dlakavost. Ako je i vaš muškarac dlakav na mjestima na kojima vama to nije privlačno, ili ne troši dovoljno vremena na higijenu, recite mu to.

Najčešće greške muškaraca u krevetu su prerana ejakulacija, pokušaji imitiranja seksa iz porno filmova, guranje ženske glave prema oralnom seksu, pregrubi su i prebrzi, navaljivanje na analni seks, premalo ljubljenja, stalno se hvale koliko su dobri, mentalno su odsutni i ne zanima ih da li će žena doživjeti orgazam.

Ako ste i svog muškarca pronašli u nekim od ovih najčešćih grešaka, porazgovarajte sa njime što prije. Jedino ćete razgovorom postići ono što želite, a poanta seksa je da obje strane uživaju. Zato razgovarajte, a nemojte očekivati da će on to sam shvatiti, jer neće.

Autor: A.Z., Foto: auremar/Shutterstock