How To Read A Man

Otključavanje zaleđenog auta, Foto: Brian A Jackson/Shutterstock

How To Get Your Ex Back – Brz i lak način osposobljavanja zamrznute brave automobila jest šibicama ili upaljačem zagrijati ključ. Umetnite vrući ključ u bravu i ostavite ga unutra nekoliko sekundi kako bi se toplina proširila. Ako je potrebno, ponovite to nekoliko puta dok se ključ ne bude mogao normalno okrenuti – nemojte upotrebljavati silu jer bi ključ mogao puknuti.

<img class="

i want to text my ex boyfriend, How To Get Back With Your Ex Girlfriend How To Read A Man

No Time For My Ex Girlfriend

should i text my ex if i want her back

winning your ex girlfriend back after being dumped

What To Say To Get A Girl Back

How To Get Ex Back

Win Your Ex Girlfriend Back

Best Way To Make Your Ex Girlfriend Want You Back

What Not To Text To Get An Ex Back

how to get back at your ex

get your ex girlfriend back

no time for my ex girlfriend

text your ex back

How To Get Your Ex Back

how to get your ex girlfriend back

How To Get Ur Ex Back

no time for my ex girlfriend

how to bring my ex girlfriend back

text your ex back

size-full wp-image-15941″ title=”otključavanje zaleđenog auta” src=”https://www.savjetnica.com/wp-content/uploads/2010/08/otkljucavanje-zaledenog-auta.jpg” alt=”” width=”600″ height=”330″ />

Otključavanje zaleđenog auta, Foto: Brian A Jackson/Shutterstock

Također, u trgovini dodatnom automobilskom opremom, možete kupiti odleđivač brava, malenu limenku aerosolnog spreja koji se uštrca u bravu. Potrebno je više vremena da sprej počne djelovati nego što traje postupak sa zagrijanim ključem. Kad zimi perete automobil, zaštitite brave trakom za prekrivanje kako voda ne bi u njih ušla.

Ako redovito podmazujete brave, to će vam također pomoći da izbjegnete ovakve nevolje jer se ulje ne zamrzava. Uštrcajte nekoliko kapi razrijeđenog ulja u ključanicu ili malo nauljite ključ pa ga ugurajte u bravu.

Zamrzne li se zasun brave, potezanje kvake ili pritiskanje dugmeta na vratima nekoliko puta trebalo bi ga pokrenuti. Ako to ne pomogne, upotrijebite aerosolni sprej za odledivanje i uštrcajte ga izmedu vrata i stupa vrata na mjestu tik iznad zasuna brave.