Frizure za mladenke, ljetno vjenčanje

frizura za mladu
Frizura za mladu, Foto: freya-photographe/Shutterstock

Napokon je kucnuo i taj tren. Vaš muškarac je prije nekoliko mjeseci kleknuo na jedno koljeno i zatražio od vas da mu budete žena. Možda nije kleknuo, već je učinio neku inovativnu romantičnu gestu koju ćete pamtiti do kraja života. Posljednjih nekoliko tjedana što je sam dan vjenčanja sve bliže, vi osjećate sve više stresa jer primjećujete koliko malih sitnica još treba riješiti.

Ne možemo pomoći oko svega, ali oko onoga što možemo i hoćemo. Pokušat ćemo vam olakšati odabir frizure kako biste imali jednu brigu manje. Drage dame, sve znamo koliko je kosa bitna. Imamo li “good hair day” nema te stvari koja nam može pokvariti raspoloženje , ali ako nas jedan dan kosa ne sluša odjednom ništa ne ide kako spada.

Zato je potrebno pobrinuti se na vrijeme da će frizura na jedan od najposebnijih dana u vašem životu biti ona s kojom ćete biti zadovoljne, koja će izgledati sjajno na slikama i nećete svako malo brinuti je li se raspala ili poremetila.

Svjetski frizerski trendovi ove godine krenuli su prema nešto nježnijim ležernijem pristupu stiliziranju. Neopisivo privlačna i prikladna frizura za ljetno vjenčanje je upravo ležerna punđa, na kojoj se mogu vršiti razne modifikacije kako biste je učinile svečanijom i modernom. Upletite u nju biserne kuglice, veliku špangu sa kristalima, starinske vrpce. Nekoliko pramenova neka ostane slobodno i nesputano uz lice. Ovakva će frizura odlično pristajati vjenčanici sa golim leđima.

Duga kosa potpuno ili djelomično slobodno puštena bolje pristaje nešto klasičnijim vjenčanicama. Poželjno je malo je uviti u meke valove i ukrasiti špangama ili možda čak uvijenu kosu skupiti u opušteni polukonjski rep na stranu. Samo se pobrinite da su šiške dobro učvršćene kako vam ne bi smetale pri obredu i slavlju koje će se nastaviti dugo u noć.

Još jedna odlična ideja za romantičarke je pletenica. Ovo posebno preporučamo mladenkama koje žele ležerno vjenčanje. Možda u blizini vode pod velikim bijelim šatorom u lepršavoj laganoj vjenčanici. Ispletite debelu pletenicu u koju možete uplesti vrpcu i kasnije zavezati kraj pletenice tom vrpcom u mašnu. Možete načiniti i ležernu riblju kost iz koje visi pokoji pramićak. Za što god se odlučite isprobajte frizuru jedan dan prije vjenčanja kako biste bile sigurne da ste njome zadovoljne.

Autor: L.K. Foto: Frizura za mladu, Foto: freya-photographe/Shutterstock