Feng Shui dekoriranje večere

lijepa vecera

Feng Shui pravila postoje i za one zaljubljene, tj. za kreiranje ljubavne atmosfere, koja će vam donijeti ljubav i dobru atmosferu. Pa ako želite svoju polovicu iznenaditi pravom romantičnom večerom, nakon što pripremite večeru, posvetite pažnju uređenju stola. U nastavku vam donosimo nekoliko romantičnih ideja prema pravilima Feng Shuia.

Stol na kojem ćete večerati dekorirajte u crvenu boju. Crvena boja je simbol romantike i ljubavi, a idealna je za zaljubljene jer prema feng shui predstavlja vatreni element. Neka sva dekoracija na vašem stolu bude u parnom broju, što znači da na primjer u postavite dvije vaze sa po dva cvijeta u svakoj, itd.

Kako je uređen stol, predstavlja osobu koja ga je uređivala. Tako da dobro pripazite na koji način ćete urediti svoj stol, te maknite sve predmete koje imaju veze sa bivšim ljubavima.

Svijeće moraju biti glavna dekoracija, te bi bilo najbolje da su crvene boje, kako bi se romantika dodatno pojačala. Jednako tako i vi obucite nešto crveno, a ako ne nosite baš crvenu boju, ona barem na sebe stavite neki crveni detalj.

Romantična večera treba biti poslužena u intimnom i udobnom prostoru. Jednako tako pogled dosta nikako ne smije biti prema kuhinji ili prema zamazanom posuđu. Osvjetljenje neka bude ugodno za oči i blago.

Trnje na ružama simbolizira tešku vezu, pa bi bilo dobro da sa svake ruže na vašem stolu poskidate trnje. Cvijeće ljubavi je božur, pa je idealna za dekoriranje stola. Neka boja cvijeća bude onakva kakvu vezu bi htjeli imati, primjerice crvena boja predstavlja brak, žuta pravo prijateljstvo, roza i naranđasta mladenačku ljubav i bijela čistoću u vezi.

Stol prema feng shui bi trebao biti četvrtast ili okrugli sa dvije stolice. Veći broj stolica očekuje i veći broj gostiju, a bitno je da je atmosfera napravljena za dvoje. Veliki stolovi nisu predviđeni za romantičnu večeru u dvoje, pa bi bilo dobro kada bi ih izbjegavali.

Prije večere otvorite prozore kako bi se zrak pročistio, te kako bi zajedno sa čistim zrakom ušla svježa energija, koja će donijeti romantiku i ljubav.

Autor: A.Z., Foto: shinyshot/Shutterstock