Ekstenzije za trepavice

dugačke trepavice
Dugačke trepavice, Foto: Inga Ivanova/Shutterstock

Koliko ste se puta samo našli u situaciji da ste i nakon dužeg vremena provedenog ispred ogledala izgledali nezadovoljno izgledom svojim trepavica? Razloga je sigurno bilo više, a među njima je nedostatak vremena, loša maskara, neiskustvo u šminkanju, ili jednostavno prirodni izgled trepavica koji vam iz nekog razloga jednostavno nije sjeo. Odgovor vašim problemima je prisutan već neko vrijeme.

Nije nepoznanica kako su loše i neadekvatne maskare ostale u pozadini zahvaljujući otkriću koje je spasilo mnoge. Ekstenzije za trepavice su svakako hit koji je popularan duže vrijeme i to najviše zahvaljujući njegovoj moći transformacije pomoću kojeg izgledate božanstveno.

Vaše trepavice su napokon dobile željenu gustoću i duljinu, a vi više ne morate provoditi beskrajno duge minute pred ogledalom. Trepavice se u ovom slučaju lijepe na prirodne, ne skidaju se a mogu trajati dulje od mjesec dana.

Spomenuta metoda podrazumijeva ljepljenje trepavica jednu po jednu uz korijen zbog čega se postiže prirodniji i glamurozniji izgled kojem teži skoro svaka druga žena. Ona se obavlja u specijaliziranim salonima od strane osobe koje su se obučile za obavljanje ekstenzija.

Što podrazumijeva postupak? Prije nego što vam stručna osoba započne s ugradnjom trepavica, ona vam prvo očisti područje oko očiju. Vi ste cijelo vrijeme mirni i prije svega opušteni, jer ipak niste kod doktora.

Nakon što vam se očisti područje oko očiju, na gornji i donji kapak stavljaju se mali silikoni koji olakšavaju cijeli postupak primjene i ugradnje. Trepavice se lijepe pomoću antialergijskog ljepila, a apliciranje se vrši pomoću pinceta.

Trepavice koje su vam nadograđene otpadaju zajedno s prirodnima, a nakon što otpadnu mijenjaju se novima. To podrazumijeva ponovni odlazak, a vremenski ciklus ovisi od osobe od osobe. Mjesec dana je okvir po kojem se možete ravnati plus, minus par dana.

Nakon ugradnje slobodno možete nastaviti sa svojim prethodnim aktivnostima, a u slučaju da se predomislite specijalnim otapalom one se mogu ukloniti. Ne osjećate nikakvo zatezanje, kao da ste ih odvijek imali. Tretman košta oko 1.200 kn.

Autor: S.Š. Foto: Inga Ivanova/Shutterstock