Čuvaj se škotske ruke – ljetni hit Sabrine Jeffries

cuvaj se skotske ruke

Otkako je Naklada Neptun pred četiri godine predstavila Sabrinu Jeffries hrvatskim čitateljicama, njena popularnost raste iz dana u dan.

Čuvaj se škotske ruke treći je roman serijala Škola za nasljednice omiljene autorice povijesnih ljubavnih romana Sabrine Jeffries.

Otkako je Naklada Neptun pred četiri godine predstavila Sabrinu Jeffries hrvatskim čitateljicama, njena popularnost raste iz dana u dan. Prvi serijal Kraljevsko bratstvo bio je pravi hit, a neki likovi su toliko intrigantni da su zaslužili – novi serijal.

U ovom se nastavku priča seli u Škotsku kojom hara Škotska pošast, neobičan razbojnik koji pljačka putnike namjernike, no ne sve – svi oni imaju neku čudnu vezu koju na prvu nije jednostavno shvatiti.

cuvaj se skotske ruke-knjiga

No, kad otme još jednu bivšu učenicu Škole za nasljednice gđe Harris, i ona i on naći će se u situaciji koju nisu mogli predvidjeti… s još neobičnijim raspletom nego što su ga oboje zamišljali.

Sabrina Jeffries svojim prepoznatljivim stilom punim humora i vrckavih dijaloga stvara atmosferu u koju se uranja izuzetno lako, tako da se knjiga čita u jednom dahu.

Naravno, ne treba zanemariti ni vještinu kojom gradi ljubavne odnose i napetost između glavnih likova koja se, na kraju, završava vrućim scenama o kojima će mašta čitatelja još dugo raditi.

Hit ljeta možete uz popust naručiti izravno od Naklade Neptun na njihovim stranicama.