Čišćenje jetre od toksina

čišćenje jetre od toksina

Toksini se nažalost ne mogu izbjeći jer su oni svuda oko nas zbog čega je svaka osoba toksična. Teški metali i toksini zagađuju hranu, vodu i zrak, a sredstva za osobnu higijenu i kozmetika koju svakodnevno koristimo puna su opasnih kemikalija. Saznajte koji je najbolji način za čišćenje jetre od toksina.

Čišćenje organizma od štetnih tvari je važan proces i neophodan proces za očuvanje zdravlja svakog pojedinca. Zbog toga je potrebno znati kako očistiti organizam.

Kada teški metali uđu u ljudski organizam oni se gomilaju u kostima, organima i tkivima. Tijelo ne može samo eliminirati teške metale zbog čega mu je potrebna pomoć. Sintetički kelati pomoću kojih se otrovi mogu eliminirati iz organizma izazivaju mnoge nuspojave i nisu bezopasni za zdravlje.

No postoji nekoliko prirodnih načina kojima se može očistiti organizam od teških metala i toksina.

Čišćenje jetre od toksina

Postoji više načina kako se pobrinuti za detoksikaciju jetre. Pomoći može i klorofil. Zeleni pigment klorofil sadrže zelene biljke poput algi, zelenog povrća i voće. Ima mnoge dobrobiti za zdravlje, a najpoznatiji je kao čistač organizma.

Upravo je klorofil jedan od najvažnijih kelata u prirodi, a kelacija je proces vezanja atoma teških metala kao što je živa što ga čini moćnim sredstvom za čišćenje organizma.

Nakon što se uklone amalgamske plombe savjetuje se unos klorofila kako bi se uklonili tragovi žive koji se nalaze u organizmu.

Nažalost koliko god se trudili ne možete se uvijek kloniti svega što je štetno za zdravlje zbog čega je s vremena na vrijeme organizmu potrebna detoksikacija.

Zeolit ima izvanrednu sposobnost apsorpcije otrova zbog čega je na glasu kao najbolji detoksikator. Ovo je prirodni ionski izmjenjivač koji učinkovito čisti organizam što tijelu uzima pozitivno nabijene čestice toksina pa ih veže unutar rešetkaste strukture.

Zeolit čisti organizam od pogubnog utjecaja kemijskih i organskih toksina i teških metala poput arsena, nikla, olova, žive i kroma.

S obzirom da je odličan u uklanjaju toksina odražava se na poboljšanje rada živčanog sustava zbog čega je od velike pomoći ljudima koji pate od demencije, Alzheimerove bolesti i autizma.

Zeolit olakšava neugodne nuspojave zračenja i kemoterapija kao što su mučnina, težina, povraćanje, gubitak apetita i omogućava brži oporavak.

S obzirom da je moćan detoksikator u kratkom vremenu može sanirati posljedice kao što je gljivično oboljenje unutarnjih organa, kože i sluznice.

Jedan od najmoćnijih i najstarijih supstanci fizičkog obnavljanja je zelena glina. Kupka od zelene gline je najednostavnija metoda čišćenja tijela od teških metala i toksina.

Potrebno je samo u kadu punu tople vode staviti 2 šalice gline i kupati se u njoj 20 minuta. Glina će na taj način prodrijeti kroz pore i iz organizma izvući teške metale i toksine.

Autor: A.Z., Foto: dream designs/Shutterstock