Capri hlače za moderno ljeto

capri hlače

Kraj 60-ih i 70-e bile su zlatno doba capri hlača. Dok njihova širina i visina struka može varirati, karakterizira ih skraćena dužina nogavica malo ispod koljena pa do pola lista. Iako je kraj 90-ih bio u potpunosti obilježen ovakvim hlačama, odjednom se vraćaju nakon desetljeća izbivanja s modne scene.

Vraćaju se u dvije varijante. Ako ste poprilično vitka dama možete si priuštiti da odjenete skinny model. One u potpunosti prate liniju tijela poput druge kože i zapravo se ponašaju kao tajice. No mnogo su zanimljivije, bogatijih materijala i mogu imati džepove. Ove godine struk se nešto podigao.

Hlače više ne nosimo na bokovima. To će posebno oduševiti one koje nikako ne mogu skinuti onih posljednjih nekoliko kilograma bez kojih su željele dočekati ljeto. Ovakve hlače laskaju ženskoj figuri i svakako ćete ih podignuti na još višu razinu ako na njih odjenete sandale sa punom petom. List će izgledati ljepše i gležnjevi će biti elegantniji.

Druga opcija koja bi vas mogla očarati su široke capri hlače. Nalik su skraćenim dimijama, načinjene od ugodnih lepršavih materijala kako bi se zajedno s vama borile protiv paklenih vrućina.

Dok vrlo uske capri hlače možda nisu poželjne, recimo na radnom mjestu, dobar model lepršavih caprica može proći pod sjajnu poslovnu odjeću. Neka budu jednobojne i visokog struka. Začinite ih neutralnim remenom, nešto ozbiljnijim cipelama i poslovnom torbom. Kosa u ležernoj pundži, sunčane naočale i spremne ste.

Za večernji izlazak uz pomoć ovih lepršavih capri hlača možete se pretvoriti u pravu divu. Privlačnost je u prikrivanju i otkrivanju, ponekad je privlačnije ono što je samo naznačeno a ne u potpunosti izloženo na pladnju.

Jači make-up, dramatična natapirana kosa i visoke potpetice. Osvojite grad, noć je samo vaša. Drago nam je da su ove zanimljive hlače iznova pronašle put u naše ormare, predugo je prošlo otkad smo se zadnji puta družile.

 Autor: L.K., Foto: dreamerve/Shutterstock