Boyfriend traperice, udobne i moderne

moderne traperice
Moderne traperice, Foto: Muffet/Flickr

Traperice su jedan od omiljenih odjevnih komada. Svaki puta kada smo u dilemi što obući i imamo samo nekoliko minuta posežemo za svojim najdražim trapericama, nabacimo neku majicu i pokoji modni detalj i spremene smo za polazak.

Pronađemo li pravi kroj mogu postati naša univerzalna odjeća za gotovo svaku situaciju, Mladi u vrijeme djece cvijeća prihvatili su ove, izvorno radničke, hlače koje je načinio Levi Strauss, kao izraz bunta i pobune protiv normi nametnutih od strane društva.

Iako ih možemo pronaći u raznim bojama i modelima ipak ćemo najčešće djevojke i žene vidjeti u onima koje su raznim nijansama plave. U posljednje vrijeme ljubiteljice trapera rascjepale su se na one koje vole uske modele koji prate liniju tijelu i one koje su oduševljene nešto širim modelima.

Ovaj širi model traperica naziva se boyfriend i nalikuje pomalo trapericama koje ste ukrale bratu, mužu ili dečku. Ali koncept je sjajan, tako da iako je nešto udobniji model ta udobnost nije postignuta na uštrb privlačnosti ženskoga tijela.

Ovaj model mogao bi se svidjeti svim curama i ženama od akcije koje ne mogu mirovati već imaju mnogo obaveza na koje treba stići i provode duge dane u gradu. One nemaju vremena za usku odjeću koju će morati svako malo provjeravati da provjere je li sve na svom mjestu.

Možete pronaći i modele koji izgledaju još zanimljivije jer su boyfriend kroja, a opet na nekim strateškim djelovima rasparane kako bi pokazale meku bijelu kožu ispod. Odlično pristaju na casual kombinacije zaigranih avaturistica i jednako dobro će podnijeti stiliziranje u kombinaciji sa balerinkama, natikačama ili tenisicama za dan i visokim potpeticama u vrućim ljetnim noćima.

Stoga ako volite stil u kojem su udobnost i estetika u skladnoj vezi boyfriend model traperica svakako bi se trebao naći u vašem ormaru. Dobar veliki komad nakita i možda slamnati šešir, limunadu u ruku na nekoj sunčanoj terasi i pozdravite ljeto.

 Autor: L.K.  Foto: Muffet/Flickr