Balzam za usne

balzam za usne

Bez balzama za usne život mnogih pripadnica ljepšeg spola, bio bi nezamisliv. No, osim što savršeno njeguje usne, te pruža hidrataciju u svakom trenutku, balzam za usne može vam pomoći i u nekim drugim situacijama, u kojima se niste niti najmanje nadali. O čemu se točno radi i za što još sve možete koristiti balzam za usne, slijedi u nastavku.

Jasno je kako balzam za usne ima višestruku primjenu i nije čudno što ga mnogi imaju u svom kućanstvu.

Ako imate problema s neurednim dlačicama, na obrvama, muškarci na brkovima ili neposlušne dlačice na kosi, ukrotiti ih možete i s malo balzama za usne. Balzam za usne je savršene teksture koja može oblikovati vaše neuredne dlačice, te vas na taj način riješiti problema.

Ako imate problem s otvaranjem zatvarača na jakni ili hlačama, u pomoć vam stiže balzam za usne. Balzam za usne može riješiti i ovaj problem, na način da ga malo razmažete po zatvaraču, pa ga nekoliko puta otvorite i zatvorite, kako više ne bi imali problema s otvaranjem. Nakon ovog postupka, vaš zatvarač više neće zapinjati.

Problemi sa skidanjem prstena su česti. Čak se ne radi o tome da su vam se prsti udebljali, nego su možda baš taj dan kada vi želite skinuti prsten, natekli. Ali nema problema, jer balzam za usne i taj problem može riješiti. Probleme sa skidanjem prstena možete riješiti tako da dio prsta oko prstena premažete s balzamom za usne, nakon čega ćete bez problema skinuti prsten.

Svi znaju da se prilikom brijanja neželjenih dlačica vrlo lako dogode posjekotine, nakon kojih neugodno curi krv koja nikako da se zaustavi. Ako vam se to baš sada dogodilo, a žurite van iz kuće i morate zaustaviti krv, te prekriti posjekotinu, to ćete najbolje postići balzamom za usne. Na posjekotinu namažite malo balzama za usne i krv će prestati curiti, a vi ćete moći nastaviti sa spremanjem.

Ukoliko si želite olakšati zabijanje čavla u drvo, malo ga premažite balzamom za usne, i ovaj posao ćete obaviti bez pola muke. U svakom slučaju, samo uz sebe uvijek nosite balzam za usne, i mnogi problemi bit će riješeni u trenu.

Autor: A.Z., Foto: Maridav/Shutterstock