Baggy hlače, udobne i moderne

široke hlače
Široke hlače, Foto: Hank Shiffman/Shutterstock

Hlače su se tako suptilno uvukle u naše ormare. ukrale smo ih iz muške mode i više ih nikada nećemo vratiti. Ako pomislimo na ženske hlače uglavnom imamao sliku lijepih uskih hlača koje prate  ženske krivulje i zavoje i ističu siluetu. Djevojke i mlade žene uglavnom će i birati ovakve krojeve no zanemarujemo li još jedan adut u modnom špilu ovoga ljeta.

Temperature su porasle i nastavljat će rasti i dalje. Ideja da ćemo na +35 u uskim trapericama disati na škrge ne čini se baš privlačnom. Ovdje u igru uskače naš adut i spašava stvar. Govorimo o širokim hlačama. Naravno baggy hlače dolaze u mnogo boja i uzoraka, ali ne mislimo ipak na one iz nekog rap videa. Nije potrebno da izgledate kao da ćete sada sa Snoop Dogom nabaciti pokoji đir po gradu.

Široke hlače mogu biti iznimno ženstvene i privuči čak i više pogleda no uske hlače. Zanima vas kako je to moguće? Tada utonite u stolicu, srknite gutljaj kave i nastavimo dalje. Hlače o kojima govorimo su harem hlače, poznatije danas i kao dimije. Možda će velika popularnost turskih serija na našim prostorima napokon popularizirati ovaj odjevni predmet koji nije zaslužio da bude gurnut na modne margine.

Estetske mogućnosti dobrih i lepršavih širokih hlača goleme su. One istodobno mogu sa vama na plažu, na kavu sa prijateljicom u kombinaciji sa sandalama, ili na izlazak na kojem ćete pjevati iz petnih žila ako na njih iskombinirate sandale na punu petu sa delikatnim remenčićima. Fantastično.

Ne preporučamo odabir prozirnih modela, ali svakako birajte one načinjene od lagane i lepršave tkanine koja će ocrtavati obrise bedra pri svakom koraku i lepršati oko vas, svaki pokret će biti mali razrađeni intimni ples. Savjetujemo, da pri nošenju ovakvih hlača gornji dio uvijek bude relativno uzak. Nema smisla da prikrivate figuru oko koje ste se toliko trudile. Kombinacija uskog i širokog i istodobno pokrivenog i obrisa tijela raspalit će maštu i istodobno vas učiniti modernom, decentnom i izuzetno privlačnom i tajanstnenom.  Možda vas negdje iza ugla dočeka i vaš Aladin.

 Autor: L.K.  Foto: Hank Shiffman/Shutterstock