Automanija redizajnirana u moderan i poželjan web portal

Portal automanija

Početkom svibnja Automanija.com portal je dobio novi izgled, četvrti od kada je online (od 2003. godine). Osim najnovijeg “facelifta” osjetno bogatiji sadržaj još će više privlačiti brojne posjetitelje – ljubitelje automobila i autosporta.

Osluškujući želje i prijedloge posjetitelja razvijena je nova Automanija, potpuno novi portal u skladu s modernim internetskim tehnologijama i zahtjevima. Izgled je jednostavniji, pregledniji, bogatiji sadržajem i u potpunosti povezan s društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Youtube,…).

Prijašnji je izgled iz “tamne pozadine” sa svijetlim tekstom pretvoren u potpuno suprotnu “svijetlu pozadinu” sa standardno crnim slovima, što je lakše za čitanje i praćenje sadržaja. Sam je sadržaj preglednije raspoređen na naslovnici (po rubrikama) tako da posjetitelji mogu direktno, jednim klikom mišem, pristupiti otprilike dvostrukom broju vijesti i pratiti svoje omiljene teme.

Rubrike se nalaze u glavnom izborniku, a možete im pristupiti i preko njihovih “boksova”:

– Novosti – novi modeli automobila, akcije, predstavljanja, najave, zanimljivosti…

– Superautomobili – od 300 konja na više, automobili o kojima većina samo sanja :)

– Hibridi/elektromobili – jedina “ekološki osviještena” automobilska web rubrika u Hrvatskoj!!!

– Testovi – testiranja novih i starijih automobila i auto opreme

– Autosport – Formula 1, WRC, WTCC, DTM, NASCAR, WEC, GRC i druga prvenstva

– HRautosport – reli, brdske utrke, karting, autoslalom, kružne utrke, CDC Croatian Drift Challenge, 402 Street Race i sve što se zanimljivo događa u auto sportu u Hrvatskoj

Sudeći prema anketi koja se trenutno nalazi na portalu, Automanija bi uskoro mogla (prema želji posjetitelja) dobiti i motorističke sadržaje. Uz novi foto album s “auto djevojkama” možete zaigrati i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ekskluzivnu Automanija majicu.

Spomenimo i dva vrlo korisna izbornika koji se nalaze u desnom stupcu – prvi vozačima daje sve potrebne informacije (vremenska prognoza, planer putovanja, stanje na cestama, cijene cestarina i goriva,…), a drugi nudi popis svih najznačajnijih auto salona širom svijeta, s direktnim linkovima.

Osim kompaktnijeg i “urednijeg” izgleda, nova se Automanija osjetno brže učitava u odnosu na stari portal, tako da će vam “surfanje” biti ugodnije. Za idejno rješenje nove Automanije zaslužna je tvrtka WEB – Internet rješenja, dizajn i programiranje odradila je web dizajnerska kuća Shimoda.

Automanija portal o automobilima i auto sportu nalazi se na svima poznatoj web adresi već 8 godina, a preporučujemo je kao svakodnevni izvor zanimljivih i korisnih automobilskih informacija.