5 savjeta za savršen izgled

sretna djevojka

Sigurno vam je poznat osjećaj kada se ujutro probudite i shvatite kako nemate dovoljno vremena da napravite sve što ste zamislili. Rješenje dolazi uz nekoliko trikova, pa tako uz pomoć sjenila, korektora i lijepe frizure možete sve što ste zamislili.

Jednostavna frizura

Kada niste sigurni da imate dovoljno vremena, a želite lijepu frizuru sve što vam je potrebno su dvije ili tri ukosnice uz pomoć kojih ćete napraviti spuštenu ili visoku punđu.

Lijepa kosa

Kako ukrotiti kosu? Najbolji način je da stavite kremu za ruke. Kosa će ovako dobiti i željeni volumen.

Pogledajte video u nastavku i brzo i jednostavno napravite željenu frizuru:

Smokey eyes tehnika

Smokey eyes je jedan od najpopularnijih načina isticanja očiju, a on je rezerviran za sve one koji žele postići dramatičan izgled. Uz pomoć svijetlog sjenila koji ide preko cijelog kapka i malo tamnog na rub, vrlo brzo ćete imati imati izgled kakvom ste se nadali.

Pogledajte video kako našminkati oči poznatom tehnikom.

Oči možete uljepšati i uz pomoć sjenila tamnije boje. Možete se poigrati s nekoliko različitih boja, ali pazite da ne pretjerate kako na kraju ne bi izgledali poput klauna.

Našminkane usne

Usne možete uljepšati ružem ili sjajilom. Odlučite li se za crveni ruž pazite da višak uklonite papirnatom maramicom. Crvena boja je uočljiva i zato bi trebali biti oprezni tijekom nanošenja kako ne bi došlo do pogrešaka. Želite li puniji izgled usana, odlučite se za olovku prirodnih tonova. Liniju povucite iznad usana i nakon toga nanesite balzam u boji kako bi dobili više sjaja.

Sitni nedostaci na licu

Kako bi bili sigurni da ćete uvijek izgledati besprijekorno uz sebe bi trebali imati korektor u dvije nijanse. Jedan za svjetlija, a drugi za tamnija područja na licu. Korektor možete nanijeti uz pomoć četkice i lagano prstima natapkati na određena područja. Uz ovih nekoliko savjeta bit ćete lijepi cijeli dan.

Autor: S.Š., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock