4 moderne manikure za nokte

moderna manikura

Kod lakova za nokte je jednostavno. Njih ne moramo gledati prema veličini, za njih ne postoji konfekcijski broj, samo je bitno odgovara li nam ili ne. Upravo iz tih razloga lakovi za nokte su postali među najpoželjnijim modnim dodacima te ih uvijek rado posjećujemo i kupujemo u gotovo svim parfumerijama i drogerijama.

Uz pregršt lakova, dolazi i puno boja pa je tako samo red na vama da odaberete koja vam najbolje odgovara i za koju mislite da je tako trendi i lijepa.

Donosimo vam 6 manikura za nokte koje vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Prvo mjesto nose takozvani crackle lakovi koji pri nanošenju na nokte izgledaju poput ostalih jednobojnih lakova no već pri sušenju primjećujemo razliku. Naime, ovakav lak pri sušenju se lagano razdvaja i nastaju neravne ploče koje izgledaju vrlo zanimljivo na noktima.

Ovakav lak možete nositi na čistim noktima, a također odlično izgledaju i na baznom lakom te ga ne uništavaju ga.

Drugo mjesto zauzima manikura koja je vrlo originalna. Riječ je o manikuri u obliku polumjeseca. Na područje noktiju gdje se nalazi polumjesec se nanosi lak.

Dakle, korijen nokta ovdje ima vrlo važnu ulogu. Poznate zvijezde ovkavu manikuru vole nositi poput obrnute francuske manikure. Bijela boja je na polumjesecu, a bež boja na ostatku nokta.

Treća po redu je manikura iz svemira koja se bazira na tome da se iskombinira nekoliko nijansi laka te krene na lakiranje.

Uglavnom se najprije nanosi crni lak te se spužvicom nanose nešto svjetlije nijanse koje prevladavaju u svemiru. Za kraj možete nadodati i šljokice na nekim mjestima.

Srcolika manikura je na četvrtom mjestu te sa sigurnošću možemo reći da je među najpopularnijim manikurama.

Nokti za ovakvu manikuru trebaju biti špičastog oblika, a srce je zatim lako nacrtati na takvom obliku nokta. Možete se poigrati s različitim bojama koje se vama najviše sviđaju.

Pogledajte u videu kako ukrasiti nokte šarenim točkicama!

Autor: A.B., Foto: hightowernrw /Shutterstock