10 savjeta za obogaćivanje sexualnog života

fantazije

Život sa stalnim partnerom nije nužno dosadan. Postepeno upadne u rutinu, ali s nekoliko sitnica seks može ponovno postati uzbudljiv.

1. Manje je više

Ponekad se isplati vratiti osnovama te se usredotočiti na jednu stvar, a ne na cijeli niz. Zašto ne bi probali doći do vrhunca samo s ljubljenjem i milovanjem – bez penetracije. Postavljanje prepreka uzbuđujuće je koliko i njihovo otklanjanje.

2. Ispod odjeće bez rublja

Pozovite je na večeru te je zamolite da donje rublje ostavi kod kuće ili ako ste ženskog spola učinite to sami i recite mu što ste učinili. Vaša tajna večeri će dodati dašak erotike. Malo nevine vragolije povećat će iščekivano uzbuđenje.

3. Imajte aferu

Naravno misli se aferu jedan s drugim. Pod lažnim imenima iznajmite hotelsku sobu te se pretvarajte da lutate kroz početničke spoznaje i znatiželjne izrečene misli te se potom prepustite navali strasti iz vašeg stvarnog žvota.

4. Budite glasni

Uvijek mu / joj dajte do znanja koliko ste tijekom seksa uzbuđeni. Ako volite slušati kako uzdiše od zadovoljstva, možete biti sigurni da se i njemu / njoj to sviđa.

5. Uzmi me

Mijenjajte uloge kako bi bili prepušteni na milost i nemilost jedan drugome. Za to ne trebate zavezivanje ili batine – ništa nije uzbudljivije od toga kada se prepustite ženi kojoj vjerujete te joj dozvolite da radi s vama ono što joj pohotno srce poželi.

6. Kako se zoveš?

Pravite se da ste se upravo upoznali. Priđite mu/joj na već unaprijed dogovorenoj lokaciji – u baru ili restoranu, knjižnici ili autobusu. Odglumite slučajne događaje. O redoslijedu istih znamo kakav će biti. Dođite odvojeno te se neko vrijeme samo pogledavajte. Potom započnite razgovarati i zavoditi se, ali se ne dopustite odvesti. To je koketiranje koje će zasigurno uroditi plodom.

7. Komentiranje tijekom razgovora

Recite što namjeravate napraviti jedan drugome te taj postupak cijelo vrijeme komentirajte. To može vašoj seansi donijeti dašak vruće otuđenosti koje vam daje osjećaj voajerizma ili glumljenja u erotskom filmu.

8. Tjedan seksa

Odredite tjedan kada se morate (čitajte: želite) svaki dan seksati barem dva puta. Po želji se možete dogovoriti za dodatna pravila, kao da, na primjer isti položaj ne smijete upotrijebiti dva puta ili da se samo po jedanput možete seksati u istoj prostoriji ili u sobi. Na kraju tjedna ćete se seksati u ventilacijskom otvoru.

9. Novčane kazne
Uzmite si vremena za igru te si određujte dužnosti seksi novčanih kazni. Ako, na primjer, u monopoliju stane na vašem aerodromu, oprostite drugoj strani novčanu kaznu u zamjenu za oralni seks.

10. Sredite se
Sjećate se koliko ste vremena nekada posvećivali uređivanju i mirisanju za vrući spoj? Ako se oboje trudite da ste bezobrazno privlačni, imat ćete manje problema s time da kad god poželite skočite u krevet.

Foto: coka/Shutterstock