Wellness u Istri


Želite li provesti wellness vikend u Hrvatskoj, Istra je idealan izbor. Wellness centri vam nude wellness programe i tretmane za očuvanje zdravlja, ljepote i opuštanje, te posebno osmišljeni wellness i spa pakete u vodećim wellness centrima i hotelima u Istri nude vam bazene, fitness dvorane,  finsku saunu, jacuzzi za dvoje te razne masaže po želji.

wellness

Wellness

Iako većina hotela u Hrvatskoj već duže vrijeme pruža raznolike sadržaje idealne za odmaranje tijela i duha, Istra je u ovu vrstu ponude ubrzano krenula tek nedavno.

U skladu sa svjetskim trendovima, u Istri se otvaraju novi wellness centri s vrhunskim terapijama, kupeljima, saunama, bazenima, solarijima i ostalim raznovrsnim programima i tretmanima najsuvremenije opreme.

Wellness ponudu savršeno nadopunjuje prirodni mediteranski ambijent u kojemu su centri smješteni. Neki od gradova gdje možete naći wellness i spa centre su Umag, Poreč, Rovinj i Livade.

Ukoliko se želite osloboditi nakupljenog stresa, napora i iscrpljenosti, izaberite neki od wellness paketa za Vaš sljedeći godišnji odmor u Istri i osjetite se preporođeno i vitalno.

Autor: Adria24

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *