Trajna depilacija


Trajna depilacija danas je postala sastavni dio ponude skoro svih salona koji svoje usluge temelje na tome da svojim klijentima pruže sve ono što su zamislili, kao što su npr. manikura, geliranje noktiju, solarij i mnoge druge usluge. Želite li malo više znati o mogućnostima koje se nude, slijedi nekoliko korisnih činjenica.

trajna depilacija

Trajna depilacija nekada je predstavljala revoluciju što se tiče ideje da se rješavate svojih dlačica nakon svega nekoliko tretmana, a danas je postala najnormalnija usluga koju vam može ponuditi kozmetički salon za koji ste se odlučili.

Dakle radi se o Elos tehnologiji koja prije svega omogućuje sigurne i naravno učinkovite tretmane sa dokazanim rezultatima. Ova tehnologija konkretno nudi svjetlosne tretmane kao jedina koja kombinira svjetlosnu i radio energiju osiguravajući pritom da sve strukture koje su u dlaci i koje uzorokuju rast, budu uništene.

Trajna depilacija se može okaraketrizirati kao potpuno uništenje sposobnosti folikula dlake za proizvodnjom nove dlake, a kako bi se došlo do te faze, folikul same dlake mora biti zagrijan na 70 – 72 stupnja celzijusa više od 1 milisekunde. Treba napomenuti kako jednom uništen folikul više ne može proizvoditi dlake.

Za što bolje rezultate, bilo bi najbolje da prije prvog tretmana, 4 do 6 tjedana ne koristite depilaciju voskom. Boja kože tada treba biti što bliža osnovnoj boji tena, a dlake se ne bi smjele uklanjati nakon izlaganja kože suncu niti bi se smjelo odlaziti u solarij.

Naravno da trajna depilacija ima brojne prednosti, a jedna od njih se sigurno odnosi na to da sam postupak prije svega štedi vrijeme i novac za depilaciju na koju ćete ići godinama.

Jedna od prednosti je zasigurno uklanjanje ružno uraslih dlaka te činjenica kako pomaže prilikom brisanja pjega i pigmentacije. Isto tako smanjuje ožiljke od uraslih dlaka uzrokovanih godinama tretiranja istih mjesta na tijelu.

Izvor: S.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *