Savršene kombinacije odjeće


Kombinacije odjeće mogu biti razne, a dovoljno je samo znati određene osnove koje će vam poslužiti kao orijentir za brojne prilike. Postoji velik broj mogućnosti kako se mogu kombinirati određeni komadi odjeće, a kombinacije se mogu podijeliti prema godišnjim dobima. Nije nepoznanica kako zima nosi znak tople odjeće i čizmi, proljeće i jesen slojevito oblačenje, a ljeto laganu odjeću.

djevojka s kapom

Djevojka s kapom, Foto: 101imge/Shutterstock

U skladu s tim se treba ponašati i prilagođavati svakoj situaciji posebno. Unatoč niskim temperaturama, kratkim danima i danima s malo manje sunca, dobro je što u to vrijeme možete raditi nevjerojatne stvari.

Uzmite samo pamučnu strukiranu majicu, sako, tajice, kratku suknju, francusku kapu i visoke čizme s petom od 5 do 8 cm. Dobili ste savršenu sliku i izgled kojim ćete zadiviti sve prisutne.

Moguće je kombinirati nekoliko boja s tim da se one međusobno trebaju uklapati. Svaka žena može se poigrati sa sakoom u maslinastoj nijansi zelene boje, majicom smeđe boje, kapom u istoj boji, suknjom u ispranoj sivoj boji trapera i crne čizme.

Nažalost neki ljudi teško razlikuju boje zbog čega imaju problem s odijevanjem. Zato služe prijatelji pa i prodavači u dućanu.

Još jedna odlična kombinacija koju bi bilo dobro isprobati. Tajice s prugastim plavo – bijelim uzorkom s najlonkama kako se noge ne bi smrznule.

Najlonke mogu biti tanje budući da je ova kombinacija odlična za toplije dane. Na tajice ide plava tunika, štikle oblikovane više kao mokasine nego kao salonke.

Autor: S.Š.

Komentari

  1. Miss kaže

    Pozdrav, stranica vam je stvarno super, preporučila sam ju mnogim ljudima. Samo jedan savjet za savjetnicu :) – Višeee slika, primjera…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *