Modne kombinacije za proljeće


Modne kombinacije mogu biti razne, a najvažnije od svega da su usklađene s vašom figurom i da odgovaraju vama kao osobi. Ponekad je teško pronaći onu kombinaciju koja će u potpunosti upotpuniti vaš izgled, a time istaknuti sve vaše prednosti te ukloniti mane. Za sve one koji možda nisu sigurni kako, modni stručnjaci diljem svijeta odlučili su podjeliti svoje tajne.

djevojka s nakitom

Djevojka s nakitom, Foto: Andreas Gradin/Shutterstock

Svako godišnje doba sa sobom donosi određena pravila pa tako i proljeće. Ovo najljepše godišnje doba za sobom donosi niz smjernica koje se najviše oslanjaju na odjeću od laganog materijala, marame u raznim bojama, kape, pa tako i nakit.

Proljeće je kao stvoreno za srebrni nakit i bižuteriju koji će se na tako lijep način uklopiti u razne modne kombinacije koje odlučite nositi tijekom lijepog vremena. Savršena slika je upravo ona gdje ste na sebe odlučili staviti haljinu od laganog materijala s traper jaknom i par narukvica od bižuterije.

Ova odjevna kombinacija je kao stvorena za casual prilike i druženje s prijateljima te obavljanje određenih aktivnosti po gradu. Nikako nemojte zaboraviti na elegantan izgled uz svečanu haljinu, srebrni nakit i poluotvorene cipele.

Predviđene cipele za proljeće su razni modeli koji se orijentiraju na poluotvorenu obuću prilagođenu malo višim temperaturama. Savršena odjevna kombinacija za kišovit proljetni dan su traperice, tunika od laganog materijala i sako te zatvorene cipele.

Pogrešan je način razmišljanja kako su tajice rezervirane samo za zimu. One se isto tako mogu kombinirati uz malo dužu majicu, kraću haljinu i tuniku uz tenisice ako volite sportski stil ili uz malo elegantnije cipele.

Dozvoljene su razne veličine torbi od xxl modela u koje stane apsolutno sve do manjih za posebnije prilike. Platnene torbe posebno su popularne za vrijeme visokih temperatura, gdje se izdvajaju pletene torbe i sve ostale rađene od prirodnih materijala.

Autor: S.Š.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *