Moda za trudnice


Da li postoji pravilo da trudnice ne bi trebale imati mogućnost kupovine modnih dodataka za vrijeme trudnoće? Ne? Onda treba krenuti s idejama! Iako su modno-svjesne žene duži niz godina pretrpjele loš izbor odjeće, jer su mislile da im je to jedino što mogu nositi, zahvaljujući najviše online dućanima, situacija se počela mijenjati na bolje.

moda za trudnice

Moda za trudnice, Foto: illuminatu/Shutterstock

Uz veliki izbor od trapera, haljina, suknji, buduće mame imaju velik izbor robe po pristupačnim cijenama. Ne samo da ćete naći odjeću za trudnice nego ćete se još i dobro osjećati. Na tržištu danas postoji nekoliko trendova, modela koje ovdje možete spomenuti.

Anita Majčinstvo je praktična i lijepo dizajnirana kolekcija kupaćih kostima za trudnice i dojilje. Rublje dizajnirano za tu svrhu usmjereno je održavanju blagostanja za žene tijekom ove faze u njihovu životu. To je prije svega kolekcija za dinamične žene.

Attesa je talijanska modna linija posvećena u cijelosti budućim majkama, kombinirajući udobnost onog što nose s prestižom stila. Projektiranje ovakve kolekcije omogućuje majkama da se osjećaju lijepo i moderno.

Chiarakruza kombinira šik modu kreirajući za trudnice nešto je istovremeno udobno i izazovno. Recimo Stephanie Boye dizajnira odjeću za trudnice kako bi se osjećale lijepo u najuzbudljivijim trenucima svoga života. Chiarakruza je postala modna ikona za Hollywoodske najkul buduće mame i one koje to opet planiraju biti, Halle Berry, Katie Holmes, Angelina Jolie itd.

Crave Majčinstvo je pedantno dizajnirana odjeća za i nakon trudnoće. Kolekcija koja nudi kompletan životni stil osmišljena kako bi ukratko opisali izgled koji bi trebao biti ujedno casual i za zabavu.

Estañ Futura, dizajner za buduće mame, rodilje iz Španjolske. Jedna od glavnih oznaka ove kolekcije je korištenje prirodne tkanine kako bi osigurali udobnost budućih majki.

Fragile, mala zbirka odjeće za trudnice  pokrenuta je u 90-ima, s glavnim dizajnerom Nathalie Vleeshouwer. Pruža praktične modele koji čine da trudnica izgleda lijepo i senzualno, naglašavajući pritom njihove pune grudi i okrugli trbuh. Ono što je nabolje od svega, što većinu njihove odjeće žena može zadržati i nakon poroda, zato što se savršeno prilagođava vašem tijelu.

Noppies je započeo 1991. godine s trapericama za trudnice i sada je jedan od najvećih međunarodnih igrača u polju odjeće za buduće mame. Noppies moda za buduće mame je dostupan u 55 zemalja.

TummyStyle prije svega svoju ponudu bazira na modelima koji se mogu nositi i nakon trudnoće. Radi se s naboljim tkaninama. Valja moda za trudnice, bilo ženstvena, trendy, osnovna ili elegantna. Sve kolekcije su dizajnirane s posebnom brigom i pažnjom za savršenu montažu i udobnost.

Nemojte se osjećati da ste sebični ako želite nositi odjeću u kojoj ćete se istovremeno osjećati seksi, ugodno i lijepo. Samo zato što sada jedete za dvoje, ne znači da se morate odreći dobrog ukusa za modu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *