Mama, ja bih novi gadget


Ako i vaše dijete, svako malo, traži novi gadget, odjeću, igračku ili nešto posve treće, a kod kuće ima stotine vama sličnih stvari, vrijeme je da posjetite portal imam-imas.com.

Gadget, Foto: Photoxpress

YuGiOh Gravekeeper’s Deck, Playstation konzola, sandale, pilotska jakna, moderni ruksak, iPod, nova kravata, mini figurice…treba vam nešto sa ovoga popisa? Nevjerojatno je koliko se dobrih stvari može pronaći na portalu za razmjenu i zamijeniti ih za stvari koje vam više ne trebaju.

Postoji kategorija namijena samo najmlađim članovima društva i njihovim potrebama u kojoj se mogu pronaći odlične, nove, stare, korištene i nekorištene stvari.

“Ljudi bi mijenjali i mobitele? Nove? Idem se odmah prijaviti!” – rekla nam je nedavno oduševljeno kolegica kada smo joj ispričali što radimo, kažu urednici portala.

Autor: Vjeverica

Komentari

  1. Noćna dostava kaže

    Ideja je odlična, ali mi smo nekako cijepljeni protiv trampe, a to je ono što će nam uskoro spašavat glavu. Danas je kompenzacija valjda najjača riječ u poslovanju, a na osobnoj razini nekako zaziremo od toga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>