Mali savjeti za bojanje kose


Želite obojati svoju kosu, a nikada dosada niste imali priliku. Jednostavno se nikako niste mogli odlučiti za taj veliki korak u svom životu, a samim time i promjenu. Želite li na taj korak krenuti sami, nije problem. Postoji nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da dođete do željenog cilja. Dakle ako imate vremena, poslušajte.

obojana kosa

Obojana kosa, Foto: YuriyZhuravov/Shutterstock

Prvo što ćete napraviti je uzeti polutrajnu boju za kosu. Treba imati na umu kako će se takva boja isprati u kratkom vremenu za razliku od trajne koja se praktički ne da isprati. Odlučite se za boju koja je za nijansu svjetlija od vaše prirodne boje kose.

Kod biranja boje bilo bi najbolje kada bi odabrali boju koja odgovara vašem tonu kože. U slučaju da imate malo topliji ten, odlučite se za zlatne nijanse. Ako imate kožu hladnog tena, izaberite boje kao što su smeđa i sve nijanse plave.

Pokazalo se da oni kojima najbolje odgovara plava boja kose su zapravo u djetinjstvu imali svjetliju kosu. Ako vam je prirodna boja kose tamno smeđa i želite ju malo posvjetliti, najbolje bi bilo koristiti svjetlije i tamnije pramenove.

Za najbolje rezultate potražite pomoć profesionalca. Pomoći će vam da odaberete boju koja će vam najbolje odgovarati i uz koju ćete se osjećati bolje.

[plista_widget]?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *