Mala bijela haljina


Defiinitvno must have koji morate imati u svom ormaru je mala bijela haljina. Pogledate li malo unazad možete primjetiti kako se radi o odjevnom predmetu koji nikada nije ni izašao iz mode. Jednostavno poput crne haljine, radi se o klasičnom modnom detalju koji uvijek prolazi i koji će uvijek prolaziti, budući da se prije svega radi o neutralnoj bijeloj boji koju možete kombinirati na velik broj načina. Pogrešan je način razmišljanja kako se radi o haljinama koje se nose samo za posebne prilike.

žena u bijeloj haljini

Žena u bijeloj haljini, Foto: HadK/Shutterstock

Male bijele haljine prikladne su za više prilika, a to najviše zapravo ovisi od kojeg su materijala sašivene. Naime ako se radi o pamučnim haljinicama njih možete čak nositi i za vrijeme hladnih zimskih dana, kao tuniku preko tajica, ili možda uskih traperica u kombinaciji s modernim čizmama, ili možda gležnjačama.

Postoje one žene koje su odlučile malu bijelu haljinu iskoristiti za svoje vjenčanje čisto iz razloga, jer su htjele biti posebne i naravno htjele su se izdvojiti iz uobičajenih haljina kao što su krinoline.  Dakle male bijele haljine mogle su se više puta vidjeti na brojnim mladenkama.

Međutim ne treba misliti kako je bijela boja rezervirana samo za vjenčanja. Ona je uvijek dobrodošla u raznim situacijama, pa i onda kada želite malo podignuti svoje raspoloženje tako što ćete na sebe staviti komad svijetle odjeće.

U dućanima možete primjetiti razne modele koji se najviše razlikuju po modnim detaljima koje imaju na sebi. Naravno da su bijele haljine daleko najpopularnije za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci kada nema ništa ljepše nego vidjeti ženu netom pocrnjelu kako na sebi nosi bijelo.

Ovisno koji ćete modni dodatak staviti na sebe pored te bijele haljine, vaš cjelokupni outfit može biti elegantan, a isto tako može biti i casual. Sve ovisi naravno o tome jeste li na sebe još možda stavili sako, ili možda traper jaknu. Izbora je puno, na vama je da se odlučite.

Autor: S.Š.

Komentari

  1. SOFIJA kaže

    Slažem se :) Bolje bijela nego crna (mala haljina)! Vedrija je, podmlađuje, da se kombinirati sa svim tonovima SVIH boja. Jedino je PRAVILO dobrog ponašanja o kome se mora voditi računa :) NIKADA BIJELU HALJINU NE OBLAČITI ZA ODLAZAK NA TUĐE VENČANJE – TO JE UVREDA ZA MLADU! :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *