Lijepe grudi i savršeni dekolte


Lijepe grudi primijete svi, i muškarci i žene. Na njima se pogledi muškaraca često zaustavljaju što zna izluditi njihove ljepše polovice. Bez obzira na njihovu veličinu i oblik, potrebna im je njega. Evo malih trikova kako kožu održati čvrstom i elastičnom, a kupovinu novih grudi odgoditi ili otkazati.

rozi grudnjak

Izbor grudnjaka je najvažnija stvar. On ne smije biti premali, a ni prevelik, a poželjno je da je napravljen od prirodnih materijala koji koži dopuštaju da diše. Grudnjak oblikuje grudi i drži ih na mjestu, stoga je vrlo važno da ne pritišće grudi i ne ostavlja tragove.

Njega grudi je vrlo važna jer prilikom tuširanja nije poželjno tuširanje u prevrućoj vodi, a koža dekoltea će vam biti ljepša ako grudi tuširate naizmjenično u toploj i hladnoj vodi. Time ćete pospješiti cirkulaciju, a vaša će koža zdravije izgledati, i samim time će i dekolte biti ljepši. Ako povremeno napravite blagi piling, odstranit ćete odumrle kožne stanice, a vaše će grudi biti glatke i mekše.

Grudi će vam biti čvršće ako se pravilno držite. Uspravno držanje automatski podiže i grudi te nestaje njihov obješeni izgled. Plivanje je aktivnost koja učvršćuje mišiće na koje su naslonjene grudi, a ako su ti mišići čvrsti, čvrste su i grudi. Čvrstoći grudi također pomaže i masaža, dok je sunčanje ili solarij jedan od najvećih neprijatelja jer kožu isušuje i oduzima joj elastičnost zbog čega koža brže stari. Elastičnost kože pak pospješuje nastanak bora i opuštanje kože.

Mali trik za čvršće grudi i vježbica koju možete svakodnevno raditi je ta da pritisnete dlan o dlan držeći ruke u visini grudi i ponovite četrdesetak puta. Mišići ispod grudi će vam se zategnuti, i evo bujnijeg dekoltea! Također je važno da održavate kilažu jer je i na grudima vidljivo često dobivanje ili gubljenje kilograma.

Postoje i mali kozmetički trikovi kojima možete optički povećati dekolte, a to je da u  jamicu između grudi stavite malo šljokica jer će bljesak svjetlosti dočarati izgled većih grudi. Starenjem, trudnoćom i dojenjem mijenja se oblik vaših grudi, stoga prionite na posao. O prirodi i genima ovisi hoćete li imati velike ili male grudi, no na nama je da zadrže lijepi oblik. Uz pravilnu brigu i njegu nećete morati ni razmišljati o estetskoj kirurgiji i implatantima, jer uz malo truda vaše će grudi biti prirodno lijepe!

Foto: MaxFrost/Shutterstock

Komentari

  1. Hanah Dropic kaže

    Da svakako imam poseban proizvod namijenjen za njegu vrata i dekoltea, i jako sam zadovoljna…

  2. Dragica kaže

    Ne opterećujte se veličinom grudi. Nije najljepše sve što je veliko. Ljepše i privlačnije je vidjeti male, ali lijepe grudi nego one velike obješene. Zato, ako želite imati lijepe i privlačne grudi poslušajte savjete iz ovoga članka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *