Kratke frizure za ljeto


Kratke frizure vam daju šik (chic), elegantan i seksi novi izgled. To je smiona stvar za učiniti, ali budite hrabri, i nećete požaliti. Pripremite se za elegantan, sofisticiran i seksi novi izgled.

kratka frizura za ljeto

Kratka frizura za ljeto, Foto: Lerche&Johnson/Shutterstock

Dobro skraćena kosa naglašava ženstvenost. Pored toga izgleda zdravije, lakša je za održavanje i još povrh svega izgledate mlađe. Dakle ako ste se odlučili na veliki korak, a to je šišanje na poprilično kratku dužinu nakon dugo godina nošenja duge kose, možemo vam čestitati. Svjesni ste da se radi o odluci o kojoj treba dobro razmisliti, pogotovo ako niste nikad nosili takav stil i ne znate kako će vam stajati.

Mi vam možemo savjetovati da prvo provjerite što se danas nosi, koje su frizure in. Zatim obavezno nabavite program kojim možete dobiti sliku kako bi izgledali s kratkom kosom. Trebali bi imati na umu, da postoje različiti oblici lica i da ne stoji svakom sve.

Postoje razni stilovi kratkih frizura. Prije šišanja treba uzeti u obzir stil i dužinu koji će ovisit o vašem obliku lica i teksturi vaše kose. Mislimo da je najbolje za savjet pitat stilista. Pobrinite se da nađete vama najboljeg.

Kratka frizura sa šiškama

Ako smatrate da imate visoko čelo, za vas je defitivno ova frizura koja naglašava lijepe crte lica, osobiti oči.

Kratka dječačka frizura

Možemo reći da ovakve frizure nisu za svakoga, to je popriličan rez i trebali bi imati lice koje ide uz to kao npr  Alyssa Milano.

Zamršena kratka frizura

Frizura s kojom izgledate kao da vam je vjetar razmrsio kosu. Poprilično atraktivan izgled za osobe opuštene i stidljive osobnosti.

Bob frizura

Asimetrični bob rezovi su poprilično popularni u ovom trenutku. Jedna strana može biti duža od druge za kreativniji izgled. Klasična bob frizura je ona kod koje su obje strane podjednako duge. Ako želite bob frizuru, pripremite se na izgled koji djeluje oštro i po mjeri.

Slojevita kratka frizura

Slojevitost će vašoj kosi dati volumen i dubinu.

Mnogi se znaju pitati koji su zapravo razlozi da se mnogi odluče na takav korak. Često uslijedi nakon ružnog prekida, kad dođemo do određenog trenutka u životu kad jednostavno želimo promjenu ili nam je jednostavno dosadno, pa se idemo malo poigrati sa svojom kosom.

Kratka frizura, super potez!

Autor: S.Š.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *