Kako vratiti curu/ženu nakon svađe ili prekida


Prekinuli ste sa svojom drugom polovicom i želite da vam se vrati. Svi koji su prošli kroz sličnu situaciju znaju da se radi o nimalo ugodnom osjećaju, gdje je povratak na staro nešto što je jako teško izvesti. No nije i nemoguće.

Par u svađi, Foto: auremar/Shutterstock

Isprva joj dajte vremena da se ohladi i da joj splasnu emocije

Nije bez razloga kada se tvrdi kako su jutra puno bolja za poduzimanje određenih radnji. Tada ste puno realniji i naravno staloženiji, stoga bi bilo najbolje prespavati noć i pričekati sljedeći dan za nove odluke. Pokušajte razmisliti o svemu što se dogodilo.

Nemojte je opsjedati

Ono što treba imati na umu je da prije svega toj drugoj osobi morate dati vremena za razmišljanje. Tek onda tu istu osobu pozovite na razgovor i pokažite kako mislite ozbiljno.

Treba imati na umu da će velik broj žena reagirati upravo na način da će prvo odbiti. Međutim ne treba odustati nego pokušat još jednom, jer velik broj žena voli kada se muškarac bori za njih.

Odaberite opušteno mjesto na kojem možete pričati

Kada razmišljate o mjestu gdje bi se mogli naći, vodite računa neka to bude mjesto od velike sentimentalne vrijednosti za oboje. Ne samo što će pomoći u prisjećanju pozitivnih događaja, nego ćete ujedno pokazati kako vam je stvarno stalo. Pokušajte izabrati neko mirnije mjesto.

Sami trebate odlučiti hoćete li nositi poklon ili ne

Želite li ponijesti neki poklon vodite računa da to bude neka sitnica, nešto osobno što će ju razveseliti. Potrebno je pripremiti se na pomalo neugodnu atmosferu, ali neka vas to ne obeshrabri, jer su u igri puno veće stvari.

Na red dolazi vaša strana priče

Zamolite je da ju posluša do kraja. Pri tome nemojte izigravati žrtvu. Iskreno priznajte kako i zašto su se neke stvari dogodile. Trudite se pričati sigurno, mirno i bez podizanja glasa. Naglasite kako ste svjesni kako je to bilo pogrešno i da vam je žao. Morate biti uvjerljivi kako biste joj pokazali da vam može ponovno vjerovati.

Odgovor nemojte tražiti odmah

Recite joj da dobro razmisli i onda se možete naći ponovno. Na taj način je ne stavljate pod pritisak i dajete joj vremena da razmisli. Ona će to cijeniti.

[plista_widget]?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *