Kako skinuti pjesmu sa Youtuba


YouTube je online servis za gledanje video filmova. U vrlo kratko vrijeme postigao je izvanredan uspjeh diljem planeta te je postao jedna od 10 najposjećenijih stranica na internetu i najposjećeniji video servis uopće.

psy gangnam style

PSY -Gangnam Style na YouTube-u

Svakog dana se na You Tube stavi na tisuće pjesama poznatih i nepoznatih autora, te ukoliko vam se neka od njih dopala i poželjeli  ste je imati u vlastitoj kolekciji u nastavku sljedi postupak kako sa lakoćom možete skinuti pjesmu na svoje računalo.

Za početak skinite program za pretvaranje videa u mp3 format. To možete učiniti klikom na ovaj link. Skinite program i instalirajte na vaše računalo. Pokrenite ga dvostrukim klikom miša. Zatim posjetite YouTube i nađite pjesmu koju želite skinuti, kliknite na adresu stranice koja se nalazi u vrhu vašeg preglednika te ju kopirajte na praznu površinu programa koji ste instalirali.

Spremanje pjesme će se automatki pokrenuti te će se kroz par minuta pjesma nalaziti na vašem računalo, u datoteci koja vam je navedena pri dnu programa.

Komentari

  1. kaže

    Mnogi su došli u očaj kad su shvatili kako sa YouTube-a ne mogu skinuti video, u vecini slucajeva se radi o glazbi. Zato ćemo se u ovom tutorijalu pozabaviti sa skidanjem videa sa dotične stranice.
    http://www.youtubeump3.net
    Izaberite neki YouTube video, posjetite gore navedenu web stranicu, unesite url spota, i jednostavno posle preuzimanja sacekajte zavrsetak konvertiranja i uzivajte u brzom downloadu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *