Kako provjeriti tko vam gleda profil na Facebooku


Želiš znati tko ti gleda profil na Facebooku? Imaš osjećaj da se nekom sviđaš ali ne možeš biti siguran? Sada možeš provjeriti tko ti gleda profil na Facebooku, kome si zanimljiv, a kome ne.

Facebook, Foto: Pan Xunbin/Shutterstock

Za početak klikni na ovu stranicu, www.unfaced.com. Registriraj se i skini kod. Nakon toga se vrati na svoj profil na Facebooku, ulogiraj se i klikni na “News feed and Mini-Feed Privacy”. Tu vam se sada nalazi dosta opcija između kojih se nalazi i ona tko vam je gledao profil.

Komentari

 1. kaže

  zelim da imam opciju kako da vidim tko me podsecuje na fcbk, zahvalan sam svima koi mi pomognu

 2. Jobent kaže

  Već neko vrijeme Facebookom kruži pregršt programa, poput Profilspyja, Prochecka, Know your visitors i sličnih za koje se tvrdi da vam otkrivaju sve posjetitelje vašeg profila. Možda ste već instalirali koji program za otkrivanje ili ste bili svjedok nečije objave popisa uhoda, no prije nego što nekoga pribijete na stup srama morate znati da ti programi griješe. Naime, znaju pokazati da je netko sto puta posjetio vaš profil, a ustvari je bio na njemu jednom ili dvaput.

  Iako njihova imena zvuče obećavajuće, oni nisu ništa više nego programi koji omogućavaju njihovim kreatorima da dođu do vaših osobnih podataka, a sami ste im dozvolili pristup kada ste, u nadi da ćete uhvatiti sve špijune, instalirali aplikaciju. Lista koju vam programi izbace sastoji se od nasumično odabranih ljudi koji su vaši prijatelji na Facebooku.

  Nadalje, te će aplikacije nakon instalacije objaviti pozivnicu kako na vašem zidu tako i na zidovima svih vaših prijatelja, a ako i oni instaliraju program ciklus se dalje nastavlja.

  Da skratimo: Ne postoji način da saznate tko gleda vaš profil jer Facebook ne otkriva te informacije, a aplikacije koje tvrde da mogu otkriti posjetitelje su čista prijevara! Jedini način da saznate tko kopa po vašim slikama je da ih fizički uhvatite na djelu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *