Ideje za sex za vrijeme menstruacije ili mjesečnice

Klitoris je jednako osjetljiv za vrijeme mjesečnice kao i ostalih dana u mjesecu.

sex za vrijeme mjesecnice

S druge strane, vama može pružiti oralni seks a odnos možete dodatno začiniti vibratorom, stimulirajući klitoris (ne penetracijom u vaginu). Međusobna masturbacija je izvrsno rješenje tih dana u mjesecu, pogotovo ako je uključeno maženje i ljubljenje. Za prave odlikašice tu je vječna alternativa – analni seks. No, one dame koje pristaju na analni seks vjerojatno nemaju nikakvih problema sa vaginalnim seksom tokom menstruacije.

Ako pak vaša draga ipak želi pauzirati tih 4-5 dana u mjesecu, to također može imati neočekivane koristi za vaš seksualni život. Ne, ne mislimo na to da seks potražite negdje drugdje. Naime, neke žene jednostavno vole pauzirati od seksa taj period. To ih oslobađa pritiska i povećava želju za seksom nakon mjesečnice. Tada seks može biti puno intenzivniji odnosno “vatreniji”. Poznato je da svaka apstinencija u pravilu povećava želju. Isto vrijedi i za seks.

Mogućnosti su doista raznolike. Bitno je imati na umu da su ukusi individualna stvar te da će neke žene uživati u nečemu što druge ne mogu ni pojmiti. Zato je bitno da sa svojom partnericom razgovarate i zajedno odlučite kako ćete uživati. Komunikacija i seks su dva bliska saveznika.

Foto: Vadym Drobot/Shutterstock

[plista_widget]?

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *