Haljine dugih rukava


Svi smo se već uvelike pripremili za ljetne dane, visoke temperature u zraku i vruće noći. Međutim, ne bismo smjeli zaboraviti da je ljeto promijenjivo vrijeme i temperature mogu naglo pasti i do nekoliko stupnjeva. Stoga, nije nimalo loše imati u ormaru koji odjevni predmet predviđen upravo za to.

haljina dugih rukava

Haljina dugih rukava, Foto: Alex Zabusik/Shutterstock

Haljina dugih rukava odličan je izbor za hladnija jutra ili ljetne noći. Pristaje gotovo svim oblicima ženskog tijela, a ovog je ljeta in. Ne mislimo da lepšave haljinice bez rukava nisu za ljetne dane, upravo suprotno, no zašto ne biste za promjenu imali i drugačiju haljinu u svojoj garderobi?

Dobra strana haljine dugih rukava je ta što zasigurno nećete morati tražiti topliji bolero, sako ili jaknicu ukoliko vani zahladi. Često se u ljetnim noćima, temperatura naglo spusti, a vama je ostatak večeri hladno i ne možete uživati. To sa ovom haljinom ne mora biti slučaj. Osim toga, pristajat će vam na svaku odjevnu kombinaciju, torbu jarkih boja ili cipele na visoku petu. Svečanijim balerinkama će također odgovarati.

Oblik i boja haljine ovisi isključivo o vašem ukusu. Svaka će na vašem tijelu istaknuti obline i dobre strane, a prikriti one kritične.

Tamnije boje haljine poput crvene, crne istaknut će vaš seksipil, a vi ćete izgledati i osjećati se senzualnije i elegantnije. Imate li deblje ruke, a još ih niste stigli isklesati prije ljeta, haljine dugih rukava pomoći će vam jednostavno ih sakriti. Osim toga, lako se da kombinirati na različite stylinge stoga ćete uvijek izgledati drugačije. Vaša će odjevna kombinacija imati dašak inovacije i elegancije, a to je nešto što zasigurno želite.

Ovog su ljeta apsolutni hit uzorci poput životinjskih, cvjetnih ili samo različiti printovi, stoga možete izabrati takav outfit. Bit ćete primijećeni na svakom događaju koji posjetite, vaša će haljina privlačiti poglede, a vi ćete izgledati odlično. Cijene im nisu previsoke pa si ih možete priuštiti.

D.Š.

[plista_widget]?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>