Frizure za poludugu kosu


Niste baš veliki ljubitelj duge kose, a isto tako ne želite imati kratku frizuru, postoji rješenje. Naime za sve one koji nisu sigurni tu je zlatna sredina s poludugom kosom s kojom možete svašta. Naime ako malo bolje pogledate sve malo poznatije osobe, one koje možete vidjeti na svojim tv ekranima nose uglavnom dužinu koja jedva dodiruje ramena.

žena s loknama

Žena s loknama, Foto: dpaint/Shutterstock

Poludugu kosu možete oblikovati na velik broj načina, znači u obzir dolaze postepene frizure, one sa malo većim volumenom, zatim ravne i naravno nezaobilazne kovrčave. Bitno je istaknuti kako možete raditi čuda i pritom izgledati nevjerojatno.

Za svaki malo bolji savjet tu su naravno frizeri koji će vam svojom stručnošću dati par smjernica i naravno uputiti u pravom smjeru te ono najbitnije, objasniti koji je najbolji način za održavanje takvih frizura.

Inače što se tiče održavanja dosta je slično kao i kod osoba koje imaju dugu kosu. Budući da duga kosa dodiruje ramena činjenica je da dolazi najviše do pucanja samih vrhova, stoga je najbolje nabaviti određene regeneratore napravljene baš za njegu vrhova. Naravno i redovito šišanje vrhova ne može odmoći, potrebno je redovito šišanje.

Malo ranije je spomenuto kako s ovakvom dužinom možete imati razne frizure. Tu prije svega treba izdvojiti klasične frizure čija dužina ide do brade. Pokazalo se kako upravo takve frizure najbolje uokviruju lice svake žene i daju mu onu čarobnu notu.

Naravno stepenaste frizure su jedne od popularnijih budući da na jedan posve zanimljiv način vašem licu daju određenu dozu senzualnosti i prije svega misterije, a što se tiče održavanja s njima nemate puno posla. Dovoljno je samo posušiti kosu i možda proći s malo pjene.

Osim regenaratora za poludugu kosu preporučaju se razni drugi preparati koji će pomoći da vaša kosa izgleda lijepo i zdravo. Tu se prije svega misli na sam vosak koji kosi pruža potrebnu lepršavost i sjaj. Možete ga nanositi na pojedine pramenove.

Autor: S.Š.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *