Frizure za maturu


Razmišljate li polako već o maturi, o maturalnoj večeri kada ćete zablistati u posebnoj odjevnoj kombinaciji kojom ćete oduševiti sve prisutne? Naravno da razmišljate jer ipak se radi o događaju gdje se rastajete od svojih prijatelja s kojima ste dijelili klupe četiri godine.

frizura za maturalnu zabavu

Maturalna večer posebna je za svakog srednjoškolca, no možda ipak malo posebnija za sve mlade dame.

To naravno ne čudi obzirom da djevojke uvijek trebaju voditi računa o više faktora, koji će im pomoći na putu do željenog izgleda. Osim šminke koja će istaknuti vašu ljepotu, svakako trebate voditi računa i o samoj frizuri.

To naravno neće biti frizura koju možete nositi svaki dan nego frizura kojom ćete zadiviti sve prisutne i koja će još više istaknuti sve vaše atribute. Međutim prije nego što vam frizer napravi čudo s kosom, razmislite dobro o tome kakva bi vam frizura odgovarala.

Naravno da svaka osoba nema savršeno lice kojem odgovara apsolutno sve. Provjerite prije kakav imate oblik lica i kakve vam frizure odgovaraju. Ako niste sigurni upitajte svog frizera koji će vam najviše pomoći i dati najbolji savjet.

Bez obzira kolika vam je dužina kose izbora imate jako puno. Pazite da se vaša frizura uklopi u cjelokupni outfit, što znači ako ste odlučili izaći s jednostavijom haljinom neutralne boje, dozvolite sebi malo raskošniju frizuru.

Ukoliko ste se odlučili za haljinu bez naramenica, bilo bi dobro kada bi složili punđu ili podignuli kosu samo jednim dijelom. To su ujedno najpopularnije frizure za koje se najviše odlučuju mladenke. Pazite da ste se dogovorili s frizerom za frizuru koja će izdržati vaše skakanje cijelu noć. Ako želite biti sigurni da će vam kosa izdržati do kraja, uvijek možete odabrati čarobne valove, koji će vam trajati i nakon maturalne zabave.

Pod raskošnom frizurom podrazumijevaju se sve one frizure koje naglasak stavljaju na velik broj dodataka, odnosno kombinaciju više frizura u jednoj. Izbora je puno, a na vama je da se odlučite za jedan od njih.

Odlučite li se za malo otvoreniju haljinu pazite da imate malo diskretniju frizuru, jer ćete tako postići svakako malo veću dozu elegancije. Pazite da ne pretjerate i da sve radite sa stilom.

Autor: S.Š., Foto: Yeko Photo Studio/Shutterstock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *