6 zlatnih pravila/savjeta za analni sex

Postoje razni načini prakticiranja spolnog odnosa, no za one željne promjene tu je i analni seks. Naime radi se o spolnom odnosu koji prije svega zahtijeva određen proces pripreme, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

Par u krevetu, Foto: vgstudio/Shutterstock

Prije svega lubrikant

Bez lubrikanta nemojte ni pomišljat na prakticiranje analnog seksa.

Ne zaboravite kondom

U slučaju neželjenih trudnoća i raznih infekcija morate se prije svega zašititi. Dakle za prakticiranje sigurnog seksa najbolje je koristiti kondom, koji se čak u analnom seksu smatra obvezatnim.

Važno je opustiti se

Kod spolnog odnosa najbitnije je biti opušten, jer samo tako možete imati potpun doživljaj. Dok ste opušteni, opušteni su i vaši mišići zbog čega će penetracija biti lakša i ugodnija.

Ništa ne ide na silu

Forsiranje nije dobro ni na jednom području u životu, jer se postiže suprotan efekt od onog željenog. Isto tako treba paziti kod spolnog odnosa. Budite strpljivi i prije svega fleksibilni kako bi oboje mogli uživati.

Spriječite infekcije

Vodite računa o higijeni, jer i u najamanjem slučaju neopreza može se dogoditi da pokupite infekciju zbog čega ćete kasnije imati samo probleme. Radije uživajte na najsigurniji mogući način.

Samo praksa

Praksa je ključ svega. Pokazalo se kako jedino ona može dovesti do pravog užitka. Naravno da je prvi put najteže, ali vježbom do iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *